Skip to main content

Grafik Tasarım Kursu

By 16 Eylül 2021Blog

Grafik Tasarım Kursu

Grafik tasarım kursu, dijital ortamda sıfırdan tasarım yapabilmeniz ve görseller üzerinde düzenleme yapabilmeniz için gerekli ders içeriklerinden oluşmaktadır. Kursun içeriğini Adobe Photoshop, Adobe Illustrator programları oluşturmaktadır.

Photoshop fotoğraflar ve resimler üzerinde renk, boyut, ışık, kesme, düzenleme ve benzeri ayarlar yapabilirken, Illustrator logo, kartvizit, broşür, el ilanı, katalog ve benzeri gibi basılı tasarımlar oluşturabilmektedir. Bir programın yapabildiğini diğeri de kısmen yapabilmektedir. Fakat tasarımcıların temel iki programa da sürekli olarak ihtiyacı bulunmaktadır.

Bu kursu bitiren kursiyerler Grafik Tasarım ile ilgili aktif olarak kullanılan bu temel programları öğrenmiş olacaktır. Grafik Tasarım Kursu temelden ileri seviyeye kadar iki programın tüm detaylarına inerek, örnek çalışmalar ve ödevler eşliğinde kapsamlı şekilde işlenmektedir.

Grafik Tasarım ve Reklamcılık sektöründe uzun yıllardır çalışmakta olan alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde aldığınız bu eğitimle sizde hayalini kurduğunuz işte çalışma fırsatı yakalayabilir yada freelancer olarak kendi evinizden müşterilerinize hizmet verebilirsiniz.

Bu kursa katılmanız için herhangi bir tasarım bilginizin olması yada çizim yeteneğinizin olması aranmamaktadır.

Mesaj gönder
💬 Whatsapp ile mesaj gönder
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?